Wie is Robert Kasteel?

Mijn naam is Robert Kasteel en ik ben al meer dan 15 jaar werkzaam in de wereld van slimme technologie. Ik richt me daarbij op bedrijven die slimmer willen werken. Op deze plek kunt u meer informatie vinden over de verschillende IT-uitdagingen waarmee uw bedrijf te maken heeft.

Wat kan ik voor u betekenen?

Als IT-consultant staat ik ter beschikking van MKB-bedrijven om te helpen bij het nemen van de juiste IT-beslissingen. Dit kan om beslissingen op allerlei vlakken gaan. Het controleren van de kwaliteit van de huidige IT-omgeving is daar een voorbeeld van. Het is belangrijk om te bepalen of de omgeving aan de huidige veiligheidseisen voldoet. De beveiliging van een IT-omgeving is een proces van 24 uur per dag en 7 dagen per week. Het vinden van de juiste aanpak voor uw bedrijf is mijn specialiteit. U kunt zich zelf dan richten op de werkzaamheden waar u goed in bent.

Samen aan de slag

Kunt u de hulp van een IT-consultant gebruiken voor de vraagstukken binnen uw bedrijf? Wilt u graag advies over de manier waarop uw IT-omgeving ingericht moet worden? Dan kunt u gerust contact opnemen.